GARDERMOENmessa 2023

           


Nasjonale transportmesser med anleggsmaskiner - på bransjens premisser

Vår 10. nasjonale transportmesse gikk av stabelen som planlagt 2. - 4. september 2021. Riktig nok med mindre publikumstilstrømning enn vanlig, Covid 19 situasjonen påvirket også dette arrangement til en viss grad.

Arrangør av flest nasjonale transportmesser i Norge! Den 10. i rekken 2. - 4. september 2021 og til stor begeistring (selv med forventet Covid 19 reduksjon) som følge av et velkjent messekonsept:

- En gedigen nasjonal "markedsplass" hvor tilbydere og eiere/brukere av tungt materiell forenes - også i form av opprettholdelse og videreutvikling av det viktige bransjemiljøet. Utendørs, der utstyret er laget for å brukes og hvor bransjen trives best i hverdagen - sånt blir det godt miljø av! Svært lave utstillerpriser og én felles publikumsgate med utstillere stående i rekke og rad på hver side for lik eksponering mot publikumsgata. Inne-stands for mindre utstillere i laaange fellestelt. Et matnyttig og ujålete arrangement utstillerne føler tilhøre dem selv og verdt sin deltakelse.

På 2021-utgaven falt det også i smak med utvidelse til hele tre spisesteder langs messas sagnomsuste utstillergate. Med utgangspunkt i at transport- og anleggsbransjen har mange felles brukere, lot vi Fredheim Maskin/Nasta/Volvo Maskin delta som "test-utstillere" og fra 2023 ønskes alle leverandører av anleggsmaskiner som gagner transportbransjen velkommen (2023/2025/2027/osv).

Gardermoenmessa arrangeres annet hvert år og alltid månedsskiftet august/september som for 2023 blir torsdag 31. august til lørdag 2. september. Det er store forventninger tilknyttet den 11. utgaven, allerede nå ser vi for oss rekordstort arrangement samt 20 år siden første-utgaven i 2003 på Biri.